Linoleum vloerbedekking prijzen

Richtprijzen linoleumvloeren.

vloerbekleding-vloerbedekking

Linoleum Prijs.


Linoleum kopen, of kies je toch voor vinyl? Het is een keuze dat je moet afwegen: vinyl is goedkoper maar minder duurzaam dan linoleum. Wie duurzaam zijn woning tracht in te richten kan misschien het best opteren voor linoleum. Wie echter van plan is zijn woonst te verlaten of in een huurwoning leeft, kan ook voor vinyl opteren.

Linoleum Prijs.

Linoleum prijzen kunnen sterk varieren. Deze is afhankelijk van leverancier tot leverancier, ook het egaliseren van de ondervloer en de gebruikte motieven beinvloeden de prijs. De gemiddelde prijs ligt (bij benadering) tussen de € 25.00 per m2 tot € 55.00 per m2. Linoleum is dus wel duurder dan het synthetische alternatief vinyl, maar blijft desondanks wel betaalbaar.

  • Prijs linoleum op rollen (2 meter breed): tussen 30 euro en 50 euro per vierkante meter;
  • Prijs linoleum panelen (90cm x 30 cm) met kliksysteem: tussen 40 euro en 50 euro per vierkante meter;
  • Prijs linoleum tegels (30cm x 30 cm) met kliksysteem: vanaf 50 euro per vierkante meter;
Afhankelijk van de vakman die zal instaan van de plaatsing, kan de prijs ook varieren. Verschiet dus niet als je offertes krijgt van 70 euro per vierkante meter.

Doe uw voordeel met een gratis prijsofferte.

Vloerwerken in het vooruitzicht? Wapen je dan alvast met enkele offertes om de beste keuze te maken.

offertes vergelijkenGeld besparen begint met offerte aanvragen te vergelijken. Op vloerbekleding.net kan u met een formulier offertes aanvragen bij meerdere gespecialiseerde firma's uit uw regio. Kies uw categorie, vul het formulier in en ontvang tot maximaal 4 offertes voor de aanleg of renovatie van uw vloer.