Prijs van PU gietvloer en epoxy gietvloeren

Gietvloer richtprijzen en vergelijking maken.

vloerbekleding-vloerbedekking

De kostprijs van een gietvloer


Algemeen gesteld geldt de regel: hoe groter het oppervlak, hoe goedkoper de prijs per m² wordt.

Epoxyvloeren zullen meestal duurder uitkomen dan een gewone betonvloer. Je mag rekenen op een prijs vanaf 60 euro tot 90 euro per m² (exclusief BTW). Afhankelijk van je wensen kan de prijs ook oplopen tot 100 euro per vierkante meter of zelfs daarboven.

Een polyurethaan gietvloer zal ook duurder zijn dan een epoxyvloer. Afhankelijk van de afwerking en het totale oppervlakte zal je ongeveer tussen de 75 euro en 150 euro betalen (zonder BTW) per vierkante meter. Gemiddeld genomen mag je dus wel rekenen op een prijs van 70 - 100 euro per vierkante meter.

De ondergrond, oppervlakte, moeilijkheidsgraad (zoals bv het aantal hoeken), de locatie, de gekozen grondstoffen en afwerking zijn factoren die allemaal invloed hebben op de prijsraming. Voor de plaatsing van een witte gietvloer rekenen sommige bedrijven ook een kleine meerprijs aan.

Gietvloer prijzen vergelijken (gratis en vrijblijvend)

Prijzen vergelijken is goed voor uw portemonnee, en daar helpen we graag aan mee. Natuurlijk kan je gerust enkele bedrijven aanspreken (zeker doen!) maar online je zoektocht starten is heel eenvoudig dankzij ons offertesysteem. Het stelt je in staat om snel een goede prijs/kwaliteit verhouding terug te vinden van bedrijven waar je misschien niet onmiddellijk aan dacht.

Zo werkt het:

offerte vloerwerkenDankzij onze offertedienst kan je geheel gratis en vrijblijvende offertes aanvragen. Vul onderstaand offerteformulier in en ontvang gratis een offerte op maat van maximaal 3 verschillende bedrijven voor de plaatsing van jouw gietvloer.

Zowel de offertes als de vakkundigheid van de bedrijven kan je dan vergelijken. Zo simpel is het! Begin nu uw gratis offerte aanvraag voor de plaatsing van uw vloer!

Lees meer over gietvloeren: