Betonvloer prijs

Betonvloer richtprijzen en tips

vloerbekleding-vloerbedekking

Prijzen betonvloer plaatsing.


De kostprijs van een betonvloer kan variëren tussen 70 euro en 160 euro per vierkante meter. De dikte en kleuring zijn grote factoren die de prijs beïnvloeden, maar ook de grootte van de ruimte waar een betonvloer moet komen. Hoe groter het oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter wordt. Dit heeft natuurlijk ook te maken met de afwerking aan de randen en de hoeken en andere moeilijke bereikbare plaatsen die de prijs in de hoogte kunnen duwen.

Tegels of beton: welke is het goedkoopst?

Tegels kopen zal goedkoper zijn dan een betonvloer, maar in totaliteit zal een betonvloer goedkoper uitkomen. Bij een afgewerkte tegelvloer zijn er nog bijkomende kosten waarmee je rekening moet houden: de werkuren, chappe, plinten, voegwerken, afkitting, …
Algemeen beschouwd kan je stellen: Als je tegels koopt die duurder zijn dan 25 euro per vierkante meter dan zal een betonvloer de goedkoopste optie zijn, tenzij je de tegels zelf zal leggen.

GRATIS prijzen betonvloeren vergelijken.

offerte betonvloerOnze tip naar jou toe: Vergelijk prijzen van verschillende vloerders. Wij helpen je graag om weg via onze offertedienst. Via onderstaand formulier kan je in contact komen met max. 4 professionele aannemers voor het plaatsen van jouw betonvloer.

Gebruik dus onderstaand formulier om ook gratis en vrijblijvende offertes te ontvangen die je kan vergelijken. Een goedkope betonvloer vinden was nog nooit zo makkelijk!

Lees meer over betonvloeren: