Betonvloer vloerbedekking

Gepolierde betonvloer.

vloerbekleding-vloerbedekking

Betonvloer.


Beton is zonder twijfel het meest gebruikt materiaal in de bouwsector, maar het is meer dan louter een materiaal dat gebruikt wordt om woningen te bouwen, ook in de afwerking kent beton een opmars in de woningen: als vloer. Betonnen vloeren zijn trendy, en ze hoeven niet perse kil te zijn. In het verleden werden betonvloeren voornamelijk gebruikt in garages, maar ondertussen zie je ook in moderne interieurs de industriële look van een betonvloer.

Betonvloer toepassingen.

Betonvloeren vind je werkelijk overal terug. In het verre verleden was dit enkel van toepassing in fabrieken of industriële terreinen, maar ook in de hedendaagse woningbouw zijn betonnen vloeren terug te vinden. Betonvloeren worden gebruikt als terras, als oprit of in de garage. Ook trappen kunnen makkelijk voorzien worden met een afwerking in beton. Het is stevig en vergt weinig onderhoud dus is bij velen de keuze soms snel gemaakt.
Een betonvloer is een solide basis bij diverse toepassingen: zwembadvloeren, parkeerkelders, hangaren, inritten, terrassen, … maar ook in het bedrijfsleven is deze populair: winkels, magazijnen, parkings, …

Lees meer over betonvloeren: