Bamboevloer prijs

De kostprijs van een bamboevloer.

vloerbekleding-vloerbedekking

Bamboevloer prijs.


Bamboe is goedkoper dan hardhout omdat het in grote getallen beschikbaar is. Het dient zich ook perfect tot alternatief van hardhout op basis van de eigenschappen van het materiaal. Bamboeparket kan verkregen worden rond de prijs van 33 euro per vierkante meter exclusief BTW. De duurdere soorten kunnen gaan tot ongeveer 60 euro per vierkante meter. De plaatsing ervan is niet inbegrepen.

Bamboeparket prijzen.

Bamboeparket is niet zo heel erg duur omdat het onuitputtelijk aanwezig is, je krijgt er ook nog eens een vloer met hele goede eigenschappen voor terug. Je kan een bamboeparket laten leggen voor een prijs van ongeveer 60 euro per vierkante meter inclusief BTW. Daar zit dan ook alles inbegrepen: levering van de bamboevloer, de plaatsing en afwerking ervan.

Bamboeparket kopen.

Naast diverse gespecialiseerde webshops waar je bamboeparket online kunt kopen, kan je bamboeparket ook in doe-het-zelf winkels zoals Brico kopen. De prijs van bamboeparket bedraagt ongeveer 33 euro per vierkante meter. Ga je het bamboeparket kopen in een parketwinkel, dan zal je gauw merken dat de prijzen zullen beginnen rond 40 euro per vierkante meter. Het is wel mogelijk dat je bij een parketwinkel meer keuzes zal hebben.

Tip: als je je bamboevloer online koopt, vraag dan eerst stalen op zodat je weet wat je precies koopt. Meestal kan je stalen gratis verkrijgen of dien je enkel transportkosten te betalen.

Offerte vloeren.

Op zoek naar een geschikte professional om de plaatsing van uw vloer te verzorgen? Dankzij onze offertedienst kan je met 1 simpele aanvraag tot 4 offertes ontvangen van professionele vloerders uit jouw regio.

Hoe werkt het?
offerte bamboeparket en laminaatDoor onderstaand formulier in te vullen ontvang je tot maximaal 4 verschillende offertes van bamboeparket installateurs uit uw regio. Online offertes aanvragen betekent: Snel en eenvoudig prijzen en services vergelijken om nadien de beste keuze te maken.


Begin nu uw gratis offerte aanvraag voor de plaatsing van uw nieuwe vloer!

Meer informatie over bamboevloeren kan je terugvinden in onderstaande artikelen.