Trapbekleding prijzen

Bekijk onze richtprijzen voor traprenovatie of trapbekleding.

vloerbekleding-vloerbedekking

Richtprijzen trapbekleding en traprenovatie.


trap bekleden

Uw trap laten bekleden kan in verschillende soorten materialen. Hout, laminaat, kurk, tapijt, ... er zijn veel mogelijkheden. Elk type materiaal heeft zijn eigen kostprijs, maar het is niet nodig een compleet nieuwe trap te laten plaatsen. Je kan je trap ook gewoon renoveren zodat die na voltooing er zal uitzien als nieuw. Dit heeft als voordeel dat het BTW-tarief niet 21% bedraagt, maar slechts 6% indien uw woning ouder is dan 5 jaar.

Trapbekleding prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren. Naast het gekozen materiaal, is ook het type trap belangrijk. Gedraaide trappen en open trappen zijn veel moeilijker om te bekleden dan dichte en rechte trappen en dit zal de prijs beïnvloeden. Meestal zal je bij een offerte aanvraag het aantal treden moeten invullen. De kostprijs zal dus meestal worden geraamd per trede.

Meestal legt men voor traprenovatie een budget aan dat ligt tussen de 500 euro en 2.000 euro. Bekom extra voordelen door online rond te kijken naar scherpe prijzen. Online offertes aanvragen betekend soms dat je tot 30% kan besparen. Onderaan deze pagina kan je gratis offertes aanvragen. Je kan ook een kijkje nemen op de site van newstairs.

Richtprijzen.

Op het internet hebben we diverse prijzen gevonden. We geven deze mee zodat je een idee krijgt van de kostprijs van een trap:

  • 3.600 euro - 5.140 euro: voor de plaatsing van een beuken trap.
  • 4.000 euro: voor de plaatsing van een stalen trap, met granieten treden en inox leuning.
  • 2.450 euro: voor de plaatsing van een beuken trap (gesloten), met kwartslag en zonder leuning.
  • 3.400 euro: voor de plaatsing van een beuken trap (gesloten), met kwartslag en eiken treden en leuning.
  • 6.000 euro: voor de plaatsing van een aluminium trap met 15 treden en inox leuning.
  • 1.500 euro: voor de plaatsing van een rechte trap zonder trapneus in rubberwood.

Gratis offerte: Traprenovatie en trapbekleding.


Op zoek naar advies voor uw traprenovatie? Of ben je enkel op zoek naar richtprijzen voor het renoveren van je trap? Dan kan je hier gratis en vrijblijvende offertes aanvragen. Trap prijzen vergelijken was nog nooit zo eenvoudig.